آژانس مسافرتی آسمان

آفریقای جنوبی

مدارک لازم

سفارت آفریقا

• اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ حرکت تورامضاء شده

• گذرنامه حتما باید دو صفحه متقابلا خالی داشته باشد
• فتوکپی از صفحات ۲-۱۱ گذرنامه های قدیمی و گذرنامه های جدید از صفحات ۲-۷ و کپی ویراهای قبلی آفریقای جنوبی که صفحه ویزا و صفحه مقابل آن در وسط یک صفحه A۴ قرار گیرد
• برای افراد همراه بالای ۱۶ سال باید فرم جداگانه با امضاء ارسال شود . دو قطعه عکاسی ۴*۳ رنگی، زمینه سفید و کاملا از روبه رو
• عکس ها باید با خودکار مشکی به لاتین پشت نویسی و امضاء شده باشند، پشت نویسی شامل : نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد به سال میلادی
• گواهی اشتغال به کار انگلیسی روی سربرگ شرکت با مهر و امضاء یا ترجمه ی پروانه کسب با ذکر مشخصات مسافر.
• در گواهی اشتغال به کار باید نام و سمت مسافر، شماره گذرنامه ، تاریخ شروع به کار، طول مدت استخدام ، میزان حقوق و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذکر شده باشد همراه با مهر و امضاء توسط شرکت
• پرینت بانکی (ترجمه شده به انگلیسی) مربوط به ماه جاری و دو ماه
• در صورتی که فرزندی قصد مسافرت با یکی از والدین خود را دارد باید حتماً رضایتنامه ی کتبی از دیگر ولی با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه ارائه دهد

با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید
ارائه ضمانت بازگشت الزامی است

تهران، خیابان انقلاب، چهارراه کالج ، خیابان خارک ، پلاک 60.

021-66704084

info@asemanta.com

021-66733345