آژانس مسافرتی آسمان

اسپانیا

مدارک لازم
سفارت اسپانیا
• داشتن گذرنامه جداگانه برای تمام افراد الزامی است اصل گذرنامه معتبر با ۶ ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور
• اصل گذرنامه باطل شده
• فتوکپی از تمام صفحات گذرنامه جدید و قبلی
• اصل فرم ویزا با امضاء توسط مسافر
• فرم ویزای افراد زیر ۱۷ سال باید توسط والدین امضاء گردد
• قطعه عکس ۴*۳ رنگی. زمینه سفید و کاملاً از رو به رو و پشت نویسی شده
• ترجمه انگلیسی شناسنامه ها از صفحات ۱ و ۲. ( در صورتیکه همسر متقاضی با ایشان مسافرت می نماید)
• ترجمه رسمی گواهی اشتغال به کار یا روزنامه رسمی یا پروانه کسب به نام مسافر
در گواهی اشتغال به کار باید نام و سمت مسافر، میزان درآمد و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذکر شده باشد.اصل و فتوکپی لیست پرداخت حقوق بیمه های اجتماعی که به تائید شعبه مربوطه رسیده باشد. (همراه با مهر و امضاء توسط شخصی غیر از مسافر بر روی سر برگ شرکت)
• برای خانم های خاله دار گواهی اشتغال به کار همسر الزامی است.

برای افراد محصل، ترجمه رسمی گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است

• تقاضای ویرای افراد محصل و فرهنگیان فقط در ایام نورور و تابستان پذیرفته می شود

• برای افراد بازنشسته، حکم بازنشستگی یا کارت بازنشستگی و یا آخرین فیش حقوقی الزامی است
• اصل و ترجمه گواهی حساب یا حسابهای بانکی به نام متقاضی با قید تاریخ افتتاح حساب، میزان موجودی همراه با صورت گردش حساب ۶ ماه گذشته با مهر و امضاء روابط بین الملل (توسط بانک)
• ترجمه رسمی تمام صفحات سند مالکیت به نام مسافر

• با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید.
ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.

تهران، خیابان انقلاب، چهارراه کالج ، خیابان خارک ، پلاک 60.

021-66704084

info@asemanta.com

021-66733345