آژانس مسافرتی آسمان

برزیل

مدارک لازم

سفارت برزیل

• اصل گذرنامه معتبر با ۶ ماه اعتبار از تاریخ شرکت تورامضاء شده

• فتوکپی از صفحات ۱-۷ گذرنامه و ویزاهای آمریکا، کانادا، استرالیا، اروپا و به علاوه یکسری فتوکپی از صفحات مشخصات و اعتبار برای بخش فروش

• اصل فرم ویزا با امضاء توسط مسافر
• دو قطعه عکس ۴*۳ رنگی، زمینه سفید و کاملاً از رو به رو ترجمه انگلیسی صفحات شناسنامه
•  ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار یا روزنامه رسمی یا پروانه کسب با ذکر نام و مهر و امضاء توسط دار الترجمه

• برای خانم های خانه دار ترجمه گواهی اشتغال به کار همسر الزامی است

• برای افراد محصل ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است

• برای افراد بازنشسته، ترجمه شکم بازنشستگی یا کارت بازنشستگی و یا آشرین فیش حقوقی الزامی است

• پرینت انگلیسی حساب جاری بانکی ۶ ماه گذشته با مهر و امضاء توسط بانک

• ترجمه انگلیسی سند مالکیت به نام مسافر

تهران، خیابان انقلاب، چهارراه کالج ، خیابان خارک ، پلاک 60.

021-66704084

info@asemanta.com

021-66733345