آژانس مسافرتی آسمان

فرانسه

مدارک لازم
سفارت فرانسه

• اصل گذرنامه معتبر با ۶ ماه اعتبار از تاریخ شرکت تور امضاء شده
• اصل گذرنامه باطل شده در صورت وجود
۰ فتوکپی از صفحات ۲-۹ گذرنامه و ویزاهای ۳ سال گذشته از جمله ویزاهای شنگن، آمریکا، کانادا، استرالیا و …
• اصل فرم ویزا با امضاء توسط مسافر.
۰ سه قطعه عکس ۳٫۵*۴٫۵ رنگی، زمینه سفید و کاملاً از رو به رو که در آن فاصله فوقانی سر تا چاله ۳۲ میلیمتر باید باشد
• فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه
• گواهی اشتغال به کار روزنامه رسمی، پروانه کسب به نام مسافر لیست بیمه کارکنان
• در گواهی اشتغال به کار باید نام و سمت مسافر، میزان درآمد. سابقه و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذکر شده باشد (همراه با مهر و امضاء توسط شخصی غیر از مسافر بر روی سر برگ شرکت).

• برای خانم های خانه دار گواهی اشتغال به کار همسر الزامی است

• برای افراد محصل، گواهی اشتغال به تحصیل کارات دانشجوئی، مدارک شغلی و مالی والدین یا همسر

• برای افراد بازنشسته، حکم بازنشستگی، کارت بازنشستگی، دفترچه بیمه و آخرین فیش حقوقی الزامی است.

•  پرینت شساب جاری بانکی ۳ ماه گذشته شخصی و مربوط به شرکت با مهر و امضاء. توسط بانک.

• فتوکپی سند مالکیت از تمام صفحات به نام مسافر

• ترجمه رضاریت نمه محضری  اجازه پدر برای فرزندان زیر ۱۸ سال متقاضی ویزا (همراه مادر) با تائید وزارت امور خارجه
با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید
ارائه ضمانت بازگشت الزامی است

تهران، خیابان انقلاب، چهارراه کالج ، خیابان خارک ، پلاک 60.

021-66704084

info@asemanta.com

021-66733345