آژانس مسافرتی آسمان

چین

مدارک لازم
سفارت چین
• اصل گذرنامه معتبر با ۷ ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور امضاء شده

• دو قطعه عکدلیل سه در چهار رنگی زمینه سفید از روبرو
با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید
ارائه ضمانت بازگشت الزامی است

تهران، خیابان انقلاب، چهارراه کالج ، خیابان خارک ، پلاک 60.

021-66704084

info@asemanta.com

021-66733345