آژانس مسافرتی آسمان

ویزای ایران

اخذ ویزا ایران برای مهمانان خارجی شما

 

چگونگی اخذ ویزا ایران برای غیر ایرانیان و مدارک و شرایط لازم آن

 

شرایط اخذ ویزا ایران:

• ویزا ایران ۲ ماه اعتبار دارد و مسافرین می توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
• لازم به ذکر است شما می توانید خودتان با مراجعه به وزارت امور خارجه اقدام به اخذ ویزا برای اتباع خارجی کنید، اما اگر از طریق یکی از آژانس های مسافرتی که دارای مجوز اخذ ویزا ایران برای اتباع خارجی هستند اقدام کنید از مراجعه به سازمان های مختلف معاف و مدت زمان کمتری صرف خواهد شد.
• در این روش در حقیقت یک دعوت نامه از سوی آژانس برای اتباع خارجی صادر می شود که در صورت موافقت دولت جمهوری اسلامی ایران، کد دعوتنامه به مسافر اعلام می شود و با مراجعه به نزدیکترین کنسولگری جمهوری اسلامی و ارائه این کد ویزای خود را دریافت می کند.
• در صورت نیاز مهمان می تواند کنسولگری محل اخذ ویزا را خود انتخاب کند.
• مدت زمان اخذ ویزا ایران ۷ تا ۱۰ روز کاری است.
• فعلا برای اتباع آمریکایی و انگلیسی و افغانی اخذ دعوتنامه امکان پذیر نیست.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزا ایران:

 

• اسکن رنگی پاسپورت مهمان
• اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
• فرم مخصوص بصورت آنلاین در زیر قابل دسرسی است

ویزای ایران

1 - اطلاعات فارسی
2 - اطلاعات انگلیسی
3 - مشخصات میزبان
4 - تعهد

تهران، خیابان انقلاب، چهارراه کالج ، خیابان خارک ، پلاک 60.

021-66704084

info@asemanta.com

021-66733345