آسمان

آژانس مسافرتی آسمان

تایلند

اخذ ویزای تایلند از طریق سفارت تایلند صورت میگیرد و در دو نوع توریستی و تجاری صادر می شود.
ویزای توریستی تایلند به صورت یکبار ورود و دو بار ورود صادر می شود.ویزای یکبار ورود ۳ ماه اعتبار ورود دارد که مسافر از زمان ورود ۵۸ روز میتواند در کشور میزبان اقامت داشته باشد.ویزای ۲ بار ورود ۶ ماه اعتبار دارد که مسافر می تواند دو بار ورود کند و در هر بار ۵۸ روز اقامت داشته باشد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تایلند :
• اصل پاسپورت
• یک قطعه عکس رنگی
• کپی شناسنامه + کپی کارت ملی
• کپی بلیط +آدرس +شغل و شماره تلفن مسافر
• اصل پرینت گردش مالی یکماهه با تایید و مهر بانک (سرپرست خانواده)
• واچر هتل
• بلیط

تهران، خیابان انقلاب، چهارراه کالج ، خیابان خارک ، پلاک 60.

021-66704084

info@asemanta.com

021-66733345