آسمان

آژانس مسافرتی آسمان

سنگاپور

مدارک لازم برای اخذ ویزا سنگاپور

• اسکن رنگی از پاسپورت
• اسکن رنگی ۱ قطعه عکس

شرایط اخذ ویزا سنگاپور :

ویزا توریستی سنگاپور ۲ ماه اعتبار دارد و در این مدت ۲ بار و هر بار ۱۴ روز می توانید در کشور سنگاپور اقامت کنید.
ویزا به ۲ صورت عادی و فوری اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی سنگاپور ۱۸ روز کاری و ویزا فوری سنگاپور ۹ روز کاری زمان لازم دارد.
در صورت نیاز امکان تحویل ویزا در کشور مالزی وجود دارد. در غیر این صورت ویزا در ایران به مسافرین تحویل داده می شود.
ویزا فوری سنگاپور حتما در کشور مالزی و یا در فرودگاه سنگاپور تحویل داده می شود.

تهران، خیابان انقلاب، چهارراه کالج ، خیابان خارک ، پلاک 60.

021-66704084

info@asemanta.com

021-66733345