آسمان

آژانس مسافرتی آسمان

کنیا

مدارک لازم
سفارت کنیا
اصل گذرنامه معتبر با ۶ ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور (امضاء شده).
• هر فرد باید گذرنامه جداگانه داشته باشد.
• فتوکپی از صفحات ۱ -۹ گذرنامه.
• تکمیل فرم مشخصات فردی (به طور کامل).
• دو قطعه عکس رنگی ۴*۶ زمینه سفید (از رو به رو).
• ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار، روزنامه رسمی، پروانه کسب اتحادیه، … (توسط دارالترجمه).

• برای خانم های غیر شاغل ارائه ترجمه گواهی اشتغال به کار همسر الزامی است.

• کپی گواهی اشتغال به تحصیل و کارت دانشجویی برای دانش آموزان و دانشجویان
با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک
دیگری نیز درخواست نماید.
ارائه ضمانت بازگشت الزامی است

تهران، خیابان انقلاب، چهارراه کالج ، خیابان خارک ، پلاک 60.

021-66704084

info@asemanta.com

021-66733345